Creveți Curry Cu Nucă De Cocos

Creveți Curry Cu Nucă De Cocos
Nucă de cocos Curry Creveți ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. O porție conține 234 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână pudră de curry, ghimbir, pene de tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 82 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței cu nucă de cocos-Curry cu creveți), Creveți Curry de nucă de cocos cu orez de nucă de cocos, și Curry De Creveți De Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare bateți împreună laptele de cocos, sucul de lămâie, pudra de curry și ghimbirul. Aduceți încet la fierbere scăzută la foc mic. Se fierbe până se reduce ușor și se îngroașă, aproximativ 7 până la 10 minute. Gustați pentru condimente și adăugați sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Pudră De CurryPudră De Curry
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CondimenteCondimente
GhimbirGhimbir
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați creveții și fierbeți, acoperiți, până când creveții sunt complet fierți, aproximativ 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
3
Transferați curry-ul într-un castron de servire și serviți cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Pudră De CurryPudră De Curry
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista