Creveți Curry Cu Nucă De Cocos

Reteta de nucă de cocos Curry Creveți ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 25 minute. Această rețetă servește 3. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 380 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, piper, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței cu nucă de cocos-Curry cu creveți), Creveți Curry de nucă de cocos cu orez de nucă de cocos, și Creveți Curry Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente. Într-o tigaie mare sau wok, amestecați creveții în 2 linguri amestec de lapte de cocos până când creveții devin roz.
Îndepărtați și păstrați cald.
Adăugați ardeiul roșu, ceapa și amestecul rămas de lapte de cocos în tigaie. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 3-4 minute sau până când legumele sunt crocante-fragede.
Adăugați creveți și coriandru; încălziți.
Se servește cu orez și pene de var.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Vina Leyda Sauvignon Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Vina Leyda Sauvignon Blanc]()
Vina Leyda Sauvignon Blanc
Prezentând o mineralitate expresivă, Sauvignon Blanc 2013 este marcat de o intensitate aromatică puternică și un spectru aromatic larg, cu note pe bază de plante, citrice și tropicale. Este proaspăt pe gust, oferind o aciditate crocantă, acidulată și un finisaj suculent, citric. Asociați cu prăjituri de crab, tarhon de pui sau midii.