Creveți Cu Usturoi
Creveții stropiti cu usturoi sunt un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 18 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 53 calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, roșii, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon scoțian marinat udat în Whisky scoțian, Creveți usturoi cu ulei de măsline, și Garlicky Linguine și creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 3 litri de apă și un vârf de sare la fiert la foc mare în cratiță.
Adăugați creveții, reduceți focul la mediu și fierbeți neacoperit timp de 1 minut.
Scurgeți creveții și răciți-i la temperatura camerei.
Combinați Roșia, ardeiul gras, șalota, usturoiul, busuiocul tocat, sucul de lămâie, uleiul, sarea și piperul negru în castron cu o lingură de metal.
Adăugați creveții răciți, aruncați bine și marinați la frigider timp de 4 până la 6 ore. (Pe măsură ce creveții se marinează, devin mai usturoi.)
Scurgeți creveții, reașezați cu sare suplimentară și piper negru și aranjați-i într-un coș plat sau pe o tavă de servire dreptunghiulară sau rotundă neagră.
Așezați frunzele întregi de busuioc în centrul platoului și serviți cu baie de iaurt cu ghimbir.
Combinați iaurtul, sucul de lămâie, ghimbirul și usturoiul în castron.
Adăugați sare și piper după gust.
Bateți bine până când amestecul este neted.
Așezați într-un castron mic și serviți cu creveții stropiți cu usturoi.
Scoicile de mare pot fi înlocuite cu creveții.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu-mare. Căutați scoicile timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte, până când sunt maronii aurii și opace în centru atunci când sunt testate cu vârful unui cuțit.
Tăiați-le în sferturi și urmați instrucțiunile pentru rețeta de creveți.Ustensile de bucătărie: cuțit de bucătar, cratiță medie, strecurătoare, vas mare din sticlă sau oțel inoxidabil, moară de piper, lingură de metal. Pentru baie: castron mic, bici
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din meniul miresei și mirelui carte de bucate de Abigail Kirsch și Susan M. Greenberg Copyright (c) 2002 de Abigail Kirsch și Susan M. Greenberg publicat de Broadway Books.Renumitele site-uri de catering ale lui Abigail Kirsch sunt situate în Manhattan și Westchester County și la Grădina Botanică din New York. Formată la Institutul culinar al Americii și Le Cordon Bleu, ea este fostul președinte al capitolelor din New York și internaționale ale Les Dames D ' Escoffier. Susan M. Greenberg, cumnata ei, este o scriitoare profesionistă independentă. Kirsch locuiește în Pound Ridge, New York, iar Greenberg locuiește în Stamford, Connecticut. Împreună au scris și prima carte de bucate a mirilor
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.