Creveți Cu Usturoi

Creveți Cu Usturoi
Creveții stropiti cu usturoi sunt un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 18 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 53 calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, roșii, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon scoțian marinat udat în Whisky scoțian, Creveți usturoi cu ulei de măsline, și Garlicky Linguine și creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Creveți
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
2
Aduceți 3 litri de apă și un vârf de sare la fiert la foc mare în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați creveții, reduceți focul la mediu și fierbeți neacoperit timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
4
Scurgeți creveții și răciți-i la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
5
Marinadă
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
6
Combinați Roșia, ardeiul gras, șalota, usturoiul, busuiocul tocat, sucul de lămâie, uleiul, sarea și piperul negru în castron cu o lingură de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ardei GrasArdei Gras
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
TomateTomate
BusuiocBusuioc
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați creveții răciți, aruncați bine și marinați la frigider timp de 4 până la 6 ore. (Pe măsură ce creveții se marinează, devin mai usturoi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
8
Scurgeți creveții, reașezați cu sare suplimentară și piper negru și aranjați-i într-un coș plat sau pe o tavă de servire dreptunghiulară sau rotundă neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CrevețiCreveți
9
Așezați frunzele întregi de busuioc în centrul platoului și serviți cu baie de iaurt cu ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Iaurt DipIaurt Dip
GhimbirGhimbir
10
Baie De Iaurt Cu Ghimbir
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt DipIaurt Dip
GhimbirGhimbir
11
Combinați iaurtul, sucul de lămâie, ghimbirul și usturoiul în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
13
Bateți bine până când amestecul este neted.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
14
Așezați într-un castron mic și serviți cu creveții stropiți cu usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Scoicile de mare pot fi înlocuite cu creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
CrevețiCreveți
2
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu-mare. Căutați scoicile timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte, până când sunt maronii aurii și opace în centru atunci când sunt testate cu vârful unui cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuțitCuțit
3
Tăiați-le în sferturi și urmați instrucțiunile pentru rețeta de creveți.Ustensile de bucătărie: cuțit de bucătar, cratiță medie, strecurătoare, vas mare din sticlă sau oțel inoxidabil, moară de piper, lingură de metal. Pentru baie: castron mic, bici
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CrevețiCreveți
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
Piper PolizorPiper Polizor
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
4
Gust
5
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
6
Din meniul miresei și mirelui carte de bucate de Abigail Kirsch și Susan M. Greenberg Copyright (c) 2002 de Abigail Kirsch și Susan M. Greenberg publicat de Broadway Books.Renumitele site-uri de catering ale lui Abigail Kirsch sunt situate în Manhattan și Westchester County și la Grădina Botanică din New York. Formată la Institutul culinar al Americii și Le Cordon Bleu, ea este fostul președinte al capitolelor din New York și internaționale ale Les Dames D ' Escoffier. Susan M. Greenberg, cumnata ei, este o scriitoare profesionistă independentă. Kirsch locuiește în Pound Ridge, New York, iar Greenberg locuiește în Stamford, Connecticut. Împreună au scris și prima carte de bucate a mirilor
Ingrediente de care veți avea nevoie
KirschKirsch

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista