Creveți cu sos picant de usturoi
Creveți cu sos de usturoi picant este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 176 calorii, 21g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați varză, amidon de porumb, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Creveți cu sos picant de usturoi, Creveți picante cu sos de usturoi-migdale, și Aperitiv: creveți cu sos picant de arahide cu usturoi Chili.
Instrucțiuni
Înmuiați ciupercile în apă fierbinte aproximativ 20 de minute sau până se înmoaie; scurgere. Clătiți cu apă caldă; scurgere. Strângeți excesul de umiditate.
Scoateți și aruncați tulpinile; tăiați capacele în benzi subțiri.
Puneți morcovul în apă clocotită; se încălzește până la fierbere. Se fierbe 1 minut; scurgere. Clătiți imediat cu apă rece; scurgere.
Tăiați creveții pe lungime în jumătate; spălați vena. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Se amestecă amidonul de porumb și apa.
Încălziți wok sau tigaie de 12 inci la foc mare.
Adăugați 1 lingură de ulei; rotiți wok în partea de acoperire.
Adăugați creveți și usturoi; se prăjește până când creveții sunt roz și fermi.
Scoateți creveții din wok.
Adăugați 1 lingură de ulei; rotiți wok în partea de acoperire.
Adăugați ciuperci și varză; se prăjește 1 minut.
Adăugați bulion; se încălzește la fierbere. Acoperiți și gătiți 1 minut.
Se amestecă amestecul de amidon de porumb; gatiti si amestecati aproximativ 30 de secunde sau pana se ingroasa.
Adăugați creveți, morcov, ceapă și pastă de chili. Gatiti si amestecati aproximativ 30 de secunde sau pana cand crevetii sunt fierbinti.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.