Creveți cu sos de scufundare
Creveții cu sos de scufundare durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,71 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatariană are 98 calorii, 16g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de creveți, piper cayenne, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un destul de rău scor spoonacular de 31%. Rețete similare includ Creveți cu sos de var, Creveți de nucă de cocos cu sos de scufundare, și Creveți de nucă de cocos cu sos de scufundare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți primele cinci ingrediente timp de 30 de secunde, amestecând continuu.
Adăugați creveți și ceapă; se prăjește timp de 4-5 minute sau până când creveții devin roz.
Combinați ingredientele sosului;serviți cu creveți.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Vinăria Seven Hills Sauvignon Blanc cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Vinăria Seven Hills Sauvignon Blanc
Acest Sauvignon Blanc este delicios zesty cu fructe luminoase și caracteristici de plante verzi, dar are o bogăție de bază care rezultă într-un vin de corp mediu și substanță.Este un aperitiv încântător și se va împerechea bine cu fructe de mare și salate.