Creveți Cu Miere La Grătar
Această rețetă servește 8 și costă 1,57 USD pe porție. O porție conține 163 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți frigarui de bambus, ceapă verde, creveți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Frigarui de creveți la grătar cu ierburi cu feta cu lămâie, Friptură de porc la grătar cu miere și ierburi, și Creveți Cu Ierburi La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În punga de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 1 galon, amestecați toate ingredientele, cu excepția creveților și a frigăruilor.
Adăugați creveți în pungă. Pungă de etanșare; întoarceți-vă pentru a acoperi creveții.
Puneți punga într-un castron mare. Dați la frigider cel puțin 1 oră pentru a marina, dar nu mai mult de 8 ore.
Înmuiați frigarui în apă 30 de minute pentru a preveni arderea. Între timp, încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Scurgeți creveții; aruncați marinada. Filetați 3 creveți și 3 felii de lămâie pe fiecare frigăruie, lăsând spațiu de 1/4 inch între fiecare creveți.
Puneți creveții pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 5 până la 7 minute, întorcându-vă o dată, până când creveții sunt roz.