Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții cu maioneză de lămâie-busuioc. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $3.83 pe portie. O porție conține 295 calorii, 35g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper de lămâie, suc de lămâie, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Creveți picante de lămâie cu maioneză de busuioc, Blat cu maioneză de lămâie-busuioc, și Sandvișuri de vită prăjită cu maioneză de lămâie-busuioc și ceapă roșie prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul de contact de dimensiuni medii închis timp de 5 până la 10 minute. Într-un castron mare, amestecați untul, sucul de lămâie, praful de usturoi și 1/2 linguriță de piper de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Piper De Lămâie
Suc De Lămâie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Bol
2
Adăugați creveți; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
3
Puneți creveții pe grătar. Închideți grătarul. Grătiți 4 până la 6 minute sau până când creveții sunt roz și fermi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Între timp, într-un castron mic, amestecați maioneza, ardeiul gras, busuiocul, coaja de lămâie și restul de 1/4 linguriță de piper de lămâie.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.