Creveți Cu Ghimbir
O porție conține 21 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână suc de mere, sos de soia, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creveți Cu Usturoi Gingered, Creveți Gingered cu caju, și Creveți De Rodie Cu Clementină Gingered pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați creveții într-un singur strat într-un recipient de sticlă sau plastic puțin adânc.
Încălziți sosul de soia la fierbere în cratiță de 1 litru; adăugați gingerroot. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită. Se amestecă oțet, zahăr, sake și sare.
Se toarnă peste creveți. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 12 ore.
Scoateți creveții din marinată cu lingura cu fante; aranjați pe farfuria de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.