Creveți crocanți cu rucola și maioneză cu lămâie

Creveți crocanți cu rucola și maioneză cu lămâie
Crispy creveți cu Arugulan și Lemony Mayo este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 263 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, maioneză cu lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Carne Lite: burgeri Portobello cu prosciutto crocant și maioneză de rucola, Risotto De Creveți Cu Lămâie Și Rucola, și Risotto De Creveți Cu Lămâie Și Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se toarnă pesmet, făină și albușuri în 3 boluri puțin adânci. Se amestecă 1 lingură. sare și cayenne în pesmet și 1 linguriță. sare în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare cu margini și se întinde pentru a acoperi fundul. Dragați creveții în făină, scuturând excesul; scufundați în albușuri de ou, lăsând să se scurgă excesul; apoi se rulează în pesmet. Apăsați fiecare creveți în ulei, apoi întoarceți-vă pentru a acoperi cealaltă parte, adăugând mai mult ulei în tigaie, dacă este necesar, pentru a acoperi toți creveții. Așezați ușor în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CrevețiCreveți
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți creveții până se rumenesc pe fund, aproximativ 8 minute; apoi întoarceți-vă și coaceți până se rumenesc peste tot și opac, dar totuși cu aspect umed în centrul celei mai groase părți, cu 5 până la 8 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se amestecă rucola cu suc de lămâie, rămânând 1 1/2 lingură. ulei de măsline și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RucolaRucola
6
Serviți creveți cu rucola și maioneză de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
CrevețiCreveți
MaionezăMaioneză
7
Faceți înainte: Pâineți creveții mai devreme în timpul zilei și răcoriți, neacoperiți (învelișul se usucă și creveții devin mai crocanți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
PâinePâine
8
Cules de vin: alb cu primul fel. Spottswoode Sauvignon Blanc 2007 (județele Napa și Sonoma; 32 USD). Citrice luminoase, complexe și fructe de piatră, cu un miez bogat dintr-un pic de Semillon amestecat (amestecul tradițional alb din Bordeaux).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemillonSemillon
VinVin
FructeFructe

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista