Creveți Creole II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 251 calorii, 18g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de apă, creveți, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până orez alb ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți Creole IV, Creole De Creveți, și Creole De Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați orez și amestecați. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute; deoparte. Între timp, preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Într-o cratiță mare sau oală, topiți untul la foc mediu și sotati morcovii, ceapa, ardeiul gras, țelina, ciupercile și dovleceii, până când sunt fragede. Se amestecă roșiile și sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Lăsați să gătească, amestecând constant, timp de 5 minute.
5
Amestecați creveții, pimientos și pudra de chili în oală. Se amestecă orezul fiert și se fierbe la foc mic timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Orez Fiert
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se toarnă amestecul într-un vas de 9x13 inch.
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când amestecul de orez se îngroașă, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca St. Michael - Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.