Creveți Bloody Mary
Bloody Mary creveți este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 50 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 16 calorii. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați țelină, vodcă, ketchup și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Bloody Mary Cu Creveți, Bloody Mary Creveți Dip, și Cocktail De Creveți Bloody Mary.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare cu apă sărată (2 linguri sare pentru 2 litri de apă) la fierbere.
Se adaugă creveții, apoi se ia de pe foc și se lasă să stea în apă până se fierbe, aproximativ 5 minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se răcește la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
Tăiați creveții în treimi și transferați într-un castron mare cu țelină și scallions.
Bateți împreună toate ingredientele sosului, 1/4 linguriță piper și 3/4 linguriță sare sau după gust.
Chiar înainte de servire, amestecați sosul în amestecul de creveți. Puneți 2 bucăți de creveți cu legume și sos în fiecare supălingură și aranjați linguri pe un platou.
* Creveții pot fi gătiți și aruncați cu legume cu 4 ore înainte, apoi răciți într-o pungă sigilată. Aduceți la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute, înainte de a arunca cu sos.* Sosul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.