Creveți cu mamaliga: Gamberetti con mamaliga ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 533 calorii, 41G de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, pătrunjel, sare grosieră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cruda Sanatoasa ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy, Croste Di Polenta Con Cicoria (crustă de polenta cu Chico fiert, și Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno-Medalioane De Mămăligă La Cuptor Cu Șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță cu fund greu, combinați apa, frunza de dafin și sarea și aduceți la foc mic la foc mediu. Treceți treptat făina de porumb în oală, puțin câte puțin, amestecând constant. Reduceți focul la mediu scăzut și amestecați constant până când polenta este netedă și groasă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Scoateți frunza de dafin. Întoarceți polenta într-un castron de servire și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
În vasul unui robot de bucătărie, combinați țelina și usturoiul și procesați pentru a forma o pastă netedă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare și adăugați ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se sotează până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute, apoi se adaugă țelina și usturoiul și frunzele de dafin rămase. Gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați pasta de roșii și vinul, amestecați bine și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați creveții și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
8
Adăugați un pic de apă, dacă este necesar, pentru a împiedica amestecul să devină prea gros, gătiți timp de 2 până la 3 minute până când creveții sunt fragede, dar fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Scoateți frunzele de dafin și amestecați pătrunjelul.
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.