Crepe din făină de castane (necci) cu Ricotta și miere

Reteta Crepe de făină de castane (necci) cu Ricottan și miere este gata în aproximativ 24 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $ 4.73 pe portie, primești o masă de dimineață care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 458 calorii. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de făină de castane, ouă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Castan, Quinoa Cr Amperpes Cu Coacăze Roșii Și Cremă De Ricotta, Crepe de castane toscane fără Gluten umplute cu Ricotta dulce, și Crepe din făină de cocos cu Ricottan de lămâie și mure (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten) pentru rețete similare.