Crepe de șuncă și caise
Crepele cu șuncă și caise ar putea fi doar rețeta mediteraneană pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 62 de cenți per porție. O porție conține 332 de calorii, 16 g de proteine și 14 g de grăsimi. Mergeți la magazin și luați zahăr, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest mic dejun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 31%. Acest scor nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Crepe de ricotta și caise îndulcite, Crepe cu gem și sirop de caise și Crepe de ricotta și caise cu nucă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bate laptele, ouăle și untul.
Adaugati faina si bateti pana se omogenizeaza bine. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1 oră.
Încălziți un 8 inchi ușor uns. tigaie antiaderentă; turnați 2 linguri de aluat în centrul tigaii. Ridicați și înclinați tava pentru a acoperi uniform fundul. Gatiti pana cand blatul pare uscat; intoarceti si gatiti cu 15-20 de secunde mai mult.
Scoateți pe un gratar. Repetați cu aluatul rămas, ungeți tigaia după cum este necesar. Când se răcește, stivuiți crepurile cu hârtie cerată sau prosoape de hârtie între ele.
Pe fiecare crep se aseaza cate o felie de sunca; rulează.
Puneți în două unse 13 inchi. x 9-in. vase de copt.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 20 de minute.
Între timp, scurgeți caisele, rezervând siropul.
Tăiați caisele în 1/4 inci. felii; pus deoparte. Într-o cratiță mare, amestecați zahărul, amidonul de porumb și sarea.
Adăugați nectarul de caise și siropul rezervat; se amestecă până la omogenizare. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă untul, sucul de lămâie și feliile de caise.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, șampanie, Bordeaux, Moscato Dasti, Burgundia Albă
Crem Sherry, Porto și șampanie sunt alegeri excelente pentru crepe. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Barefoot Bubbly Pink Moscato cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finalul cremos și suculent!