Crepe de șuncă și caise

Crepe de șuncă și caise
Crepele cu șuncă și caise ar putea fi doar rețeta mediteraneană pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 62 de cenți per porție. O porție conține 332 de calorii, 16 g de proteine și 14 g de grăsimi. Mergeți la magazin și luați zahăr, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest mic dejun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 31%. Acest scor nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Crepe de ricotta și caise îndulcite, Crepe cu gem și sirop de caise și Crepe de ricotta și caise cu nucă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bate laptele, ouăle și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adaugati faina si bateti pana se omogenizeaza bine. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
3
Încălziți un 8 inchi ușor uns. tigaie antiaderentă; turnați 2 linguri de aluat în centrul tigaii. Ridicați și înclinați tava pentru a acoperi uniform fundul. Gatiti pana cand blatul pare uscat; intoarceti si gatiti cu 15-20 de secunde mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scoateți pe un gratar. Repetați cu aluatul rămas, ungeți tigaia după cum este necesar. Când se răcește, stivuiți crepurile cu hârtie cerată sau prosoape de hârtie între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Pe fiecare crep se aseaza cate o felie de sunca; rulează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
6
Puneți în două unse 13 inchi. x 9-in. vase de copt.
7
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Între timp, scurgeți caisele, rezervând siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
9
Tăiați caisele în 1/4 inci. felii; pus deoparte. Într-o cratiță mare, amestecați zahărul, amidonul de porumb și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Adăugați nectarul de caise și siropul rezervat; se amestecă până la omogenizare. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De CaiseNectar De Caise
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
11
Se ia de pe foc; se amestecă untul, sucul de lămâie și feliile de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
12
Serviți cu crepe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, șampanie, Bordeaux, Moscato Dasti, Burgundia Albă

Crem Sherry, Porto și șampanie sunt alegeri excelente pentru crepe. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Barefoot Bubbly Pink Moscato cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finalul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista