Crepe de cacao cu Mascarpone și mure

Crepe de cacao cu Mascarpone și mure
Crepe de cacao cu Mascarpone și mure este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 486 calorii, 9g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 60 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați mure, pudră de cacao, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort de ciocolată cu gheață cu Mascarpone și Rețetă de mure, Clătite Din Făină De Porumb Cu Brânză Proaspătă De Zară Și Mure, și Crepe din făină de cocos cu Ricottan de lămâie și mure (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un blender și procesați până se omogenizează. Se strecoară amestecul printr-o sită cu ochiuri fine și se lasă să se odihnească la frigider timp de o oră sau până la două zile.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
La foc mare, încălziți o tigaie antiaderentă saut sau crep, acoperită ușor cu spray de gătit antiaderent, până când este foarte fierbinte. Reduceți căldura la mediu, turnați aproximativ 1 uncie de aluat în tigaie, învârtind aluatul până când acoperă uniform baza tigaiei. Similar cu o clătită, gătiți crepa până când apar bule mici și aluatul are o culoare mată. Întoarceți ușor crepul și gătiți încă aproximativ 5 secunde. Inversați tigaia peste o farfurie sau o tavă căptușită cu pergament, așezați creponul plat pentru a se răci și repetați până când rămâne aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Pentru umplutura Mascarpone-mure: într-un castron mare, amestecați mascarpone, smântână și zahăr împreună cu o spatulă de cauciuc până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
MascarponeMascarpone
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Dollop aproximativ 2-3 linguri de umplere în centrul fiecărei crepe, top cu 5-6 mure, și ușor ori crep în jumătate de două ori. Împrăștiați murele rămase peste crepele pliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
CrepeCrepe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista