Crepe De Bază

Crepe De Bază
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, Crepele de bază ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest mic dejun are 53 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 10 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Crepe De Bază, Crepe De Bază, și Cr De Bază.

Instrucțiuni

1
Aluat: într-un bol de amestecare, adăugați făina și sarea și faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Adăugați ouăle, laptele, sifonul și 3 linguride unt topit în centrul puțului și amestecați împreună până când se combină. Amestecul ar trebui să fie ca un aluat de clătite foarte slab. Dacă amestecul este puțin gros, amestecați puțin mai mult lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
UntUnt
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Lăsați aluatul să stea cel puțin 30 de minute înainte de utilizare.
1
Topiți aproximativ 1/2 linguriță de unt într-o tigaie mică antiaderentă. Untul trebuie să acopere fundul tigaiei, dacă există mult exces, ștergeți-l cu un prosop de hârtie. Păstrați prosopul de hârtie la îndemână în cazul în care aveți nevoie din nou (o veți face).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
2
Puneți tigaia la foc mediu. Umpleți o oală de 2 uncii, aproape până sus, cu aluat și turnați-o în tigaia preîncălzită, răsturnând și rostogolind tigaia, în timp ce puneți aluatul, pentru a acoperi uniform fundul. Acest lucru va necesita puțină practică, chiar și atunci când sunteți un producător de crepe cu experiență, primul cuplu se irosește întotdeauna. Acceptă-l și mergi mai departe.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
TigaieTigaie
3
Când marginile crepei încep să se îndepărteze de marginile tigaiei și fundul începe să se rumenească puțin, întoarceți crepa și gătiți-o aproximativ 1 minut pe cealaltă parte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți crepa din tigaie pe o farfurie și lăsați-o să se răcească. Stivați crepele în timp ce sunt gătite între pătrate de hârtie pergament. Repetați acest proces, până când se folosește tot aluatul, ștergând tigaia cu prosopul de hârtie sau topind puțin mai mult unt în tigaie, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
5
Ura!

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, șampanie, Bordeaux, Moscato Dasti, Burgundia Albă

Crepes funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și șampanie. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Revista