Creola de pește la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 413 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de piper măcinat, orez, sos de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pește și chipsuri picante la cuptor cu Ketchup creol, Fileuri De Pește Creole, și Supă De Pește Creolă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch. Într-o cratiță aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Tigaie Cu Sos
Cuptor
2
Adăugați orez și amestecați. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
3
Într-un cuptor olandez, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti pana cand se inmoaie aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
5
Adăugați țelina și piperul. Gatiti timp de 3 minute. Nu rumeniti adaugati faina si amestecati bine. Gatiti timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Se amestecă laptele și se aduce doar la fierbere. Se condimentează cu sare, piper și sos fierbinte. Se amestecă sosul de chili. Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Chili
Sos Fierbinte
Condimente
Piper
Lapte
Sare
7
Așezați orezul în fundul tigaiei pregătite. Aranjați fileurile de pește peste orez într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Așezați roșiile feliate peste pește și turnați sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Sos
Pește
9
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 20 de minute sau până când peștele este doar gătit și fulgi ușor cu o furculiță.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.