Creolă De Pește La Cuptor

Creolă De Pește La Cuptor
Creola de pește la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 413 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de piper măcinat, orez, sos de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pește și chipsuri picante la cuptor cu Ketchup creol, Fileuri De Pește Creole, și Supă De Pește Creolă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch. Într-o cratiță aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Adăugați orez și amestecați. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
3
Într-un cuptor olandez, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti pana cand se inmoaie aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
5
Adăugați țelina și piperul. Gatiti timp de 3 minute. Nu rumeniti adaugati faina si amestecati bine. Gatiti timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Se amestecă laptele și se aduce doar la fierbere. Se condimentează cu sare, piper și sos fierbinte. Se amestecă sosul de chili. Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ChiliSos De Chili
Sos FierbinteSos Fierbinte
CondimenteCondimente
PiperPiper
LapteLapte
SareSare
7
Așezați orezul în fundul tigaiei pregătite. Aranjați fileurile de pește peste orez într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Așezați roșiile feliate peste pește și turnați sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SosSos
PeștePește
9
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 20 de minute sau până când peștele este doar gătit și fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista