Creole creveți și cârnați tocană

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții creoli și tocană de cârnați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.2 pe portie. O porție conține 262 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, fasole, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți Creoli Și Cârnați, Paste Creole cu cârnați și creveți, și Cârnați Andouille și creveți cu sos de muștar creol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ardei gras, cârnați și usturoi în tigaie; saut 3 minute sau până când ardeiul gras este fraged, amestecând ocazional.
Adăugați bulion și roșii; aduceți la fierbere. Se amestecă creveții și fasolea; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 6 minute sau până când creveții sunt gata.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio]()
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis. Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa