Cremă Vidalia Ceapă Dip

Cremă Vidalia Ceapă Dip
Cremă Vidalian ceapa Dip este o fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 97 calorii. Această rețetă servește 40 și costă 14 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză italiană* five, maioneză mayo adevărată, ceapă walla wallan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Dulce Vidalian Ceapa Dip, Salată de avocado-grapefruit cu sos cremos de ceapă Vidaliană, și Plăcintă Cu Ceapă Vidaliană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați ingredientele.
3
Se întinde pe fundul vasului de copt pătrat de 8 inci pulverizat cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți 30 min. sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista