Cremă Pufoasă De Tapioca
Crema pufoasă de Tapioca ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 118 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 35 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ou, vanilie, lapte cu conținut redus de grăsimi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Budincă Pufoasă De Tapioca Cu Zmeură, Cremă De Tapioca, și Peaches ' n ' Cream Tapioca.
Instrucțiuni
Bateți albușul de ou într-un castron mic cu mixerul electric la viteză mare până la spumă. Adăugați treptat 3 linguri. zahăr, bătând până se formează vârfuri moi.
Se amestecă tapioca, zahărul rămas, laptele și gălbenușul de ou într-o cratiță medie.
Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul ajunge la fierbere.
Se ia de pe foc. Amestecați rapid amestecul de albuș de ou în tapioca fierbinte în cratiță până se omogenizează bine. Se amestecă vanilia. Se răcește 20 de minute; se amestecă.
Se servește cald sau răcit. Pentru budinca mai cremoasă, așezați folie de plastic pe suprafața budincii în timp ce se răcește. Se amestecă înainte de servire. Păstrați restul de budincă la frigider.