Cremă Oikos Piure De Cartofi
Cremă Oikos piure de cartofi este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 96 calorii, 6g de proteine, și 0g de grăsime. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați cartofi yukon, arpagic, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Rețete similare sunt Piure De Cartofi Cremos, Piure De Cartofi Cremos, și Piure De Cartofi Cremos.
Instrucțiuni
Curățați cartofii și tăiați-i în cuburi de 2 inci.
Așezați cartofii într-o cratiță grea (echipată cu un capac etanș).
Adăugați aproximativ 2 centimetri de apă rece și presărați sare kosher și piper.
Acoperiți cratița și puneți-o la foc mare. Când vedeți abur scăpând din capac (fără vârf!) reduceți imediat flacăra la minim și gătiți cartofii aproximativ 20-22 de minute sau până când furculița este fragedă.
Scurgeți orice exces de apă din cartofi și puneți-l din nou pe foc pentru a se usca (30 de secunde). Folosind un masher de cartofi sau ricer; mash cartofi pana se omogenizeaza.
Adăugați bulion de pui și iaurt și continuați să amestecați. Condimentați cartofii, adăugați arpagic și serviți cu carne prăjită sau pui. Cartofii pot fi păstrați calzi într-un cuptor foarte scăzut (275 grade F.) sau punctați cu unt și reîncălziți într-un cuptor de 350 grade F timp de 20-25 de minute.