Cremă Oikos Piure De Cartofi

Cremă Oikos Piure De Cartofi
Cremă Oikos piure de cartofi este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 96 calorii, 6g de proteine, și 0g de grăsime. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați cartofi yukon, arpagic, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Rețete similare sunt Piure De Cartofi Cremos, Piure De Cartofi Cremos, și Piure De Cartofi Cremos.

Instrucțiuni

1
Curățați cartofii și tăiați-i în cuburi de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2
Așezați cartofii într-o cratiță grea (echipată cu un capac etanș).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați aproximativ 2 centimetri de apă rece și presărați sare kosher și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Acoperiți cratița și puneți-o la foc mare. Când vedeți abur scăpând din capac (fără vârf!) reduceți imediat flacăra la minim și gătiți cartofii aproximativ 20-22 de minute sau până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Scurgeți orice exces de apă din cartofi și puneți-l din nou pe foc pentru a se usca (30 de secunde). Folosind un masher de cartofi sau ricer; mash cartofi pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
6
Adăugați bulion de pui și iaurt și continuați să amestecați. Condimentați cartofii, adăugați arpagic și serviți cu carne prăjită sau pui. Cartofii pot fi păstrați calzi într-un cuptor foarte scăzut (275 grade F.) sau punctați cu unt și reîncălziți într-un cuptor de 350 grade F timp de 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista