Cremă fără șuncă cremă și supă de cartofi
Crema fără șuncă cremă și supă de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 290 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de cartofi, ulei vegetal, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 76%. Încercați Supă cremă Nazistă de supă de cartofi dulci, Cremă de supă de cartofi III, și Cremă de supă de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare de supă la foc mediu; gătiți cartofii, țelina, fasolea albă, ceapa și usturoiul în uleiul încins până când ceapa se rumeneste ușor, 10 până la 15 minute.
Se toarnă bulion de pui peste legume și se pune osul de șuncă în supă. Aduceți supa la fiert.
Reduceți căldura la minim și fierbeți supa până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute; îndepărtați osul de șuncă și 2 căni de legume și fasole.
Așezați cele 2 căni de legume și fasole într-un blender și procesați până la piure.
Amestecați șunca tocată în supă și turnați legumele piure.
Se amestecă porumbul și se lasă supa să se încălzească înainte de servire.