Cremă fără lactate cu migdale și stafide
Crema fără lactate cu migdale și stafide este o fără gluten și fără lactate desert. Această rețetă face 6 porții cu 145 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lapte de migdale, căpșuni, esență de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Fără Crustă Fără Zahăr {Fără Lactate, Fără Gluten Și Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați}, Cremă De Mere Îndulcită Natural: [Fără Lactate Și Fără Gluten], și Cremă Fără Lactate.
Instrucțiuni
Preincalzeste cuptorul la 150 cmc / 300 CMC
Combinați laptele de migdale, ouăle și esența de vanilie într-o oală de dimensiuni medii și încălziți, amestecând constant. Nu fierbeți. Gatiti 1 minut, apoi scoateti de pe foc si turnati in ramekins.Distribuiți uniform stafidele printre ramekini.
Așezați ramekins într-un vas termorezistent umplut cu apă care ajunge la jumătatea drumului în sus ramekins.
Coaceți la cuptor timp de 45 de minute sau până când blaturile încep să se simtă ferme.
Scoateți din cuptor și puneți cremele în frigider timp de cel puțin 3 ore înainte de servire.Decorați cu felii de căpșuni.