Cremă Edamame și ceapă perlată

Cremă Edamame și ceapă perlată
Crema Edamame și ceapa perla ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 201 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, cimbru, edamame și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cremă De Ceapă Perlată, Kale cremă cu ceapă perlată, și Orz perlat cu mazăre și Edamame pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță medie cu apă la fiert și umpleți un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați edamame în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați edamame-ul pe o farfurie și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Gatiti ceapa perla in cratita de apa clocotita timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Scurgeți ceapa și transferați-le în vasul cu apă cu gheață pentru a se răci complet. Folosind un cuțit de tăiat, tăiați capetele rădăcinii și curățați ceapa și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Topiți 1/2 lingură de unt într-o tigaie medie adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa decojită și zahărul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
7
Adăugați smântâna grea și cimbru și fierbeți până se reduce ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Adăugați stocul de edamame și curcan și aduceți la fierbere. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă suspensia de amidon de porumb, apoi se adaugă în sosul de smântână și se gătește, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Turcia StocTurcia Stoc
Sos De SmântânăSos De Smântână
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
9
Preîncălziți broilerul și setați un raft la 6 până la 8 inci de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
10
Se toarnă amestecul de edamame într-un vas de copt superficial de 2 litri. Într-un castron mic, amestecați 1 lingură de unt topit cu panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Presărați firimiturile peste edamame și fierbeți timp de aproximativ 3 minute, sau până devin aurii și clocotesc; se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista