Cremă Edamame și ceapă perlată

Cremă Edamame și ceapă perlată
Crema Edamame și ceapa perla ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 201 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, cimbru, edamame și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cremă De Ceapă Perlată, Kale cremă cu ceapă perlată, și Orz perlat cu mazăre și Edamame pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță medie cu apă la fiert și umpleți un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați edamame în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați edamame-ul pe o farfurie și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Gatiti ceapa perla in cratita de apa clocotita timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Scurgeți ceapa și transferați-le în vasul cu apă cu gheață pentru a se răci complet. Folosind un cuțit de tăiat, tăiați capetele rădăcinii și curățați ceapa și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Topiți 1/2 lingură de unt într-o tigaie medie adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați ceapa decojită și zahărul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Adăugați smântâna grea și cimbru și fierbeți până se reduce ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
8
Adăugați stocul de edamame și curcan și aduceți la fierbere. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă suspensia de amidon de porumb, apoi se adaugă în sosul de smântână și se gătește, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Turcia StocTurcia Stoc
Sos De SmântânăSos De Smântână
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
9
Preîncălziți broilerul și setați un raft la 6 până la 8 inci de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
10
Se toarnă amestecul de edamame într-un vas de copt superficial de 2 litri. Într-un castron mic, amestecați 1 lingură de unt topit cu panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Presărați firimiturile peste edamame și fierbeți timp de aproximativ 3 minute, sau până devin aurii și clocotesc; se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista