Cremă Edamame și ceapă perlată
Crema Edamame și ceapa perla ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 201 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, cimbru, edamame și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cremă De Ceapă Perlată, Kale cremă cu ceapă perlată, și Orz perlat cu mazăre și Edamame pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță medie cu apă la fiert și umpleți un castron cu apă cu gheață.
Adăugați edamame în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați edamame-ul pe o farfurie și uscați-l.
Gatiti ceapa perla in cratita de apa clocotita timp de 3 minute.
Scurgeți ceapa și transferați-le în vasul cu apă cu gheață pentru a se răci complet. Folosind un cuțit de tăiat, tăiați capetele rădăcinii și curățați ceapa și uscați-o.
Topiți 1/2 lingură de unt într-o tigaie medie adâncă.
Adăugați ceapa decojită și zahărul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute.
Adăugați smântâna grea și cimbru și fierbeți până se reduce ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați stocul de edamame și curcan și aduceți la fierbere. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă suspensia de amidon de porumb, apoi se adaugă în sosul de smântână și se gătește, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Preîncălziți broilerul și setați un raft la 6 până la 8 inci de căldură.
Se toarnă amestecul de edamame într-un vas de copt superficial de 2 litri. Într-un castron mic, amestecați 1 lingură de unt topit cu panko.
Presărați firimiturile peste edamame și fierbeți timp de aproximativ 3 minute, sau până devin aurii și clocotesc; se servește fierbinte.