Cremă de trufe Amaretto

Cremă de trufe Amaretto
Reteta Amaretto Crema Trufe se poate face in aproximativ 20 de minute. O porție conține 63 de calorii, 1 g de proteine și 4 g de grăsimi. Această rețetă servește 30 și costă 22 de cenți per porție. Dacă aveți la îndemână amaretto, extract de vanilie, ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 9%. Cupcakes cu migdale Amaretto cu frișcă Amaretto, trufe Amaretto și trufe din aluat de biscuiți cu nuci pecan Amaretto sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pune ciocolata intr-un castron mic. Într-o cratiță mică, aduceți smântâna până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă, Tăiată în Bucăți MariRubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Condimente Pentru Friptură Sau Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestec De Condimente Pentru Friptură Sau Piper Negru Proaspăt Măcinat
1/2 Cana Nuci De Pin Tocate1/2 Cana Nuci De Pin Tocate
2
Se toarnă peste ciocolată; se bate până se omogenizează. Se amestecă Amaretto și vanilia. Se răcește la temperatura camerei, amestecând din când în când. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1-1/2 oră sau până când sunt ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior AmarettoLichior Amaretto
Fulgi De Nucă De Cocos, OpționalFulgi De Nucă De Cocos, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 3 Uncii De Făină De PrăjiturăAproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură
3
Într-un castron mic, combina zahărul și cacao. Modelați amestecul de ciocolată în 1 inch. mingi; se rulează în amestec de cacao. Păstrați într-un recipient etanș la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jimmies Portocalii și MaroJimmies Portocalii și Maro
Pudră De CacaoPudră De Cacao
1 Borcan (6 Uncii) Felii De Ghimbir Murat, Scurse1 Borcan (6 Uncii) Felii De Ghimbir Murat, Scurse
Jalapeno Murat, Feliat Sau TocatJalapeno Murat, Feliat Sau Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Nuci De Pin Tocate1/2 Cana Nuci De Pin Tocate

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Pink Moscato cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista