Cremă de tigaie cu sos de fructe de pădure
Cremă de tigaie cu sos de fructe de pădure ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.09 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 204 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, mure, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 39%. Încercați Shake Cu Cremă De Fructe De Pădure, Cremă De Fructe De Pădure Parfaits, și Bare De Cremă De Fructe De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sos de fructe de pădure, amestecați concentratul de suc de struguri, căpșunile, murele și afinele într-o cratiță la foc mediu până când fructele de pădure apar și amestecul începe să baloneze. Întoarceți focul la mediu-mic și fierbeți până se îngroașă, amestecând ocazional, 5 până la 10 minute. Odată gros, se toarnă într-un vas de servire și se lasă să se răcească 15 minute la temperatura camerei sau se dă la frigider până la rece.
Bateți împreună ouăle, smântâna, laptele și zahărul într-un castron până când zahărul s-a dizolvat, apoi amestecați făina de orez, praful de copt, scorțișoara, cuișorul și ienibaharul.
Încălziți o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mediu-mic.
Se adaugă 1/2 cană din amestecul de ouă și se gătește până se întărește, apoi se pliază în jumătate și se scoate pe o farfurie de servire. Repetați cu amestecul de cremă rămas. Puneți sosul de fructe de pădure răcit peste cremă pentru a servi.