Cremă de supă de sparanghel II
Crema de sparanghel supa II ar putea fi doar supa pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 101 calorii. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piper măcinat, bulion de pui, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce e bine. Încercați Cremă cu conținut scăzut de grăsimi de supă de sparanghel, Cremă De Supă De Sparanghel, și Cremă de supă de sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capetele grosiere ale sparanghelului și tăiați sparanghelul în bucăți de un centimetru. Într-o tigaie medie la foc mediu, sotati sparanghelul in 1 cana de bulion timp de aproximativ 7 minute, sau pana se inmoaie.
Într-o cratiță mare la foc mediu, topiți untul sau margarina și scoateți-l de pe foc.
Adăugați făina și amestecați bine până se omogenizează. Adăugați treptat restul de 2 1/2 cani bulion. Întoarceți cratița la foc și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor.
Adăugați jumătate și jumătate, sare, piper și sparanghel fiert cu lichid. Se amestecă bine și se încălzește bine.
Serviți fierbinte și bucurați-vă!