Cremă de supă de sparanghel (Cr Aproxumme d ' asperges)
Crema de supă de sparanghel (Cr Arinculme d ' asperges) ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,27 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 249 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de sparanghel, bulion de pui, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche De Sparanghel Și Somon), Supă de sparanghel cu cremă de lămâie Fraiche, și Supă De Sparanghel Cu Cremă De Lămâie Fraiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sfaturi tăiate din 12 sparanghel
1 1/2 inci de sus și înjumătățiți vârfurile pe lungime dacă sunt groase. Rezervă pentru garnitură.
Tăiați tulpinile și tot sparanghelul rămas în bucăți de 1/2 inch.
Gatiti ceapa in 2 linguri de unt intr-o oala grea de 4 litri la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie.
Adăugați bucăți de sparanghel și sare și piper după gust, apoi gătiți, amestecând, 5 minute.
Adăugați 5 căni de bulion și fierbeți, acoperite, până când sparanghelul este foarte fraged, 15 până la 20 de minute.
În timp ce supa fierbe, gătiți sfaturi de sparanghel rezervate în apă clocotită cu sare până când sunt fragede, 3 până la 4 minute, apoi scurgeți.
Ciorba pur și simplu în loturi într-un blender până se omogenizează, transferându-se într-un castron (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți) și reveniți la tigaie. Se amestecă în CR aproxormme fra fra, apoi se adaugă mai mult bulion la supa subțire la consistența dorită. Se condimentează cu sare și piper. Aduceți supa la fiert și amestecați în untul de lingură rămas.
Adăugați suc de lămâie și garnisiți cu vârfuri de sparanghel.
* Supa păstrează, acoperită și răcită, 2 zile. Dacă faceți înainte, adăugați ultima lingură de unt și suc de lămâie după reîncălzire.