Cremă de supă de morcovi
Crema de supa de morcov ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 144 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de morcovi, bulion de pui fără sare, dillweed și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 68%. Încercați Cremă De Supă De Morcovi, Cremă aromată de supă de morcovi, și Crema de supa de morcovi - 2 puncte Ww pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o cratiță cu spray de gătit.
Adăugați margarina; se pune la foc mediu-mare până se topește margarina.
Adăugați ceapa și țelina; sotati pana cand se inmoaie.
Adăugați morcovul și bulionul. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Scoateți din căldură; se răcește 10 minute.
Transferați amestecul în recipientul unui blender electric; acoperiți și procesați până se omogenizează. Reveniți la cratiță.
Adăugați lapte; gatiti 3 minute sau pana cand se incalzeste bine. Se amestecă în dillweed, sare și piper.