Cremă de supă de conopidă cu șofran
Crema de supă de conopidă cu șofran ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 152 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână unt, conopidă, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Cremă De Supă De Conopidă Cu Șofran, Supă cremoasă de conopidă cu șofran, și Conopidă De Șofran.
Instrucțiuni
Combinați 2 căni de apă și 2 căni de bulion de pui cu conținut scăzut de sare într-o cratiță medie. Aduceți amestecul doar pentru a fierbe.
Adăugați fire de șofran. Acoperiți și abrupți 20 de minute.
Topiți 3 linguri de unt în oală medie grea la foc mediu-mic.
Se adauga ceapa tocata si saut pana cand este foarte frageda, dar nu se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Adăugați bucăți de conopidă; se amestecă pentru a acoperi.
Adăugați bulion de șofran. Se aduce la foc mic la foc mare. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când bucățile de conopidă sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Lucrând în loturi, amestecați piure de conopidă în robotul de bucătărie până la omogenizare.
Transferați piureul de conopidă într-o cratiță mare. Se amestecă jumătate și jumătate și se aduce la foc mic. Condimentează după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la foc mic înainte de servire.) Supă de oală în boluri.
Se ornează cu arpagic proaspăt feliat și se servește.