Cremă de supă de busuioc de roșii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați crema de supă de busuioc de roșii. Această rețetă face 6 porții cu 258 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Supă Cremă De Busuioc De Roșii Proaspete, Cremă proaspătă de supă de roșii cu busuioc - Ww 2 puncte, și Cremă proaspătă de supă de roșii cu busuioc - Ww 2 puncte sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați 1 cană de sos de roșii, roșii și busuioc. Acoperiți și procesați până la piure.
Se transferă într-o cratiță mare; se adaugă untul și sosul de roșii rămas.
Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute pentru a permite aromelor să se amestece. Se amestecă smântâna, sarea și piperul; încălziți (nu fierbeți).
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Masia de la Luz Cava Brut. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.