Cremă de Sparanghel, Busuioc, și Crème Fraîche Velouté

Cremă de Sparanghel, Busuioc, și Crème Fraîche Velouté
Sparanghel cremos, busuioc, și CR fra fra fra fra fra. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 112 calorii. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 167 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper proaspăt crăpat, bulion de legume, CR corincme fra corincche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este grozav. Încercați Gazpacho cu busuioc Cr Aproxme fra aprox. che, Linguine cu curcan, busuioc, și CR Aproxormme fra aprox. che, și Rulouri afumate de somon și busuioc cu CR Aproxumme fra aprox. che pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul sau uleiul de măsline într-o oală de supă medie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați șalota și saut-ul până la moale și parfumat, 5 până la 6 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
3
Adăugați sparanghelul și bulionul de legume și condimentați cu sare și piper. Acoperiți oala și aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic și gătiți până când sparanghelul este foarte fraged: 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Transferați supa într-un blender și adăugați busuiocul și CR fra fra. Pur și simplu până când este complet neted. Polonic în boluri, și de sus cu o păpușă de CR fra fra fra FRA și o chiffonade de busuioc proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista