Cremă de Sparanghel, Busuioc, și Crème Fraîche Velouté

Sparanghel cremos, busuioc, și CR fra fra fra fra fra. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 112 calorii. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 167 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper proaspăt crăpat, bulion de legume, CR corincme fra corincche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este grozav. Încercați Gazpacho cu busuioc Cr Aproxme fra aprox. che, Linguine cu curcan, busuioc, și CR Aproxormme fra aprox. che, și Rulouri afumate de somon și busuioc cu CR Aproxumme fra aprox. che pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul sau uleiul de măsline într-o oală de supă medie la foc mediu-mic.
Adăugați șalota și saut-ul până la moale și parfumat, 5 până la 6 minute, amestecând des.
Adăugați sparanghelul și bulionul de legume și condimentați cu sare și piper. Acoperiți oala și aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic și gătiți până când sparanghelul este foarte fraged: 10 până la 12 minute.
Transferați supa într-un blender și adăugați busuiocul și CR fra fra. Pur și simplu până când este complet neted. Polonic în boluri, și de sus cu o păpușă de CR fra fra fra FRA și o chiffonade de busuioc proaspăt.