Cremă de spanac și păstârnac
Crema de spanac și păstârnac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 189 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, unt, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Praz și păstârnac: Sotate sau cremă, Spanac sănătos cu cremă: mai puțină smântână, mai mult spanac, la fel de bun, și Spanac Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare și adâncă, topiți 2 linguri de unt în ulei.
Adăugați păstârnacul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 6 minute.
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulionul și cimbru și dați la fiert. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă și se fierbe la foc mic până când păstârnacul este fraged, aproximativ 8 minute.
Între timp, umpleți o oală mare și adâncă cu 2 centimetri de apă și aduceți la fierbere.
Adăugați spanacul în pumni mari și blanch, amestecând, doar până se ofilesc, aproximativ 10 secunde.
Se scurge și se răcește sub apă curgătoare. Strângeți spanacul uscat și tocați-l grosier. Se amestecă spanacul în păstârnac.
Într-o cratiță medie, topiți restul de 2 linguri de unt și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Bateți făina și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Se amestecă jumătate și jumătate și nucșoară, se condimentează cu sare și piper și se aduce sosul la fierbere, amestecând până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Se amestecă sosul în spanac și păstârnac și se aduce la foc mic.
Transferați într-un castron și serviți.