Cremă De Spanac
Coacerea cremoasă cu spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 5 porții cu 410 calorii, 11g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, nucșoară măcinată, cremă de brânză philadelphia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Cremă De Spanac, Pui cremos și spanac coace, și Cremă De Spanac Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Topiți untul în tigaie mică la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti si amestecati 5 min. sau până când este crocant. Bateți crema de brânză, smântâna, ouăle și piperul într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați amestecul de ceapă și spanacul; se amestecă doar până se omogenizează.
Lingură în tigaie pătrată de 9 inci pulverizată cu spray de gătit.
Se presară cu nucșoară; acoperi.
Coaceți 45 min. sau până se încălzește și se rumenesc ușor, descoperindu-se după 30 de minute.