Crema de pui de ciuperci este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,53 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 248 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de jumătăți de piept de pui, sare și piper, cremă condensată de supă de ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Pui Cu Cremă De Ciuperci, Cremă de piept de pui de ciuperci, și Pui cu sos de cremă de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, topiți untul/margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați supa, apa și laptele. Se amestecă împreună la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Lapte
Supă
3
Adăugați ceapa, sarea și piperul și aduceți totul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapă
4
Când amestecul începe să fiarbă, adăugați carnea de pui și fierbeți totul împreună până când puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Pui
Pui întreg
5
Adăugați ciupercile feliate și fierbeți la foc mediu timp de aproximativ 5 minute, amestecând des.