Cremă de porumb și slănină
Porumbul și slănina cu cremă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 291 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. Un amestec de slănină, smântână grea, porumb de urechi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cremă de porumb și slănină, Porumb Cremă Cu Slănină, și Porumb cremă cu slănină și praz.
Instrucțiuni
Tăiați sâmburii din porumb și adăugați într-un castron mediu. După ce tăiați sâmburii de pe știuleț, folosiți cuțitul pentru a răzui toată pulpa rămasă și laptele din știuleț. Puteți folosi trucul de încredere Bundt pan dacă aveți chef.
Așezați porumbul în orificiul central al unei tigaie Bundt și feliați sâmburii din Spicul de porumb. Tigaia va prinde tot porumbul și te va împiedica să faci mizerie.
Adăugați 2 linguri de unt și slănină într-o tigaie mare și puneți la foc mediu. Gatiti baconul, amestecand, pana cand este crocant, aproximativ 4 minute.
Îndepărtați cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Adăugați ceapa în tigaie și sotati până se înmoaie, 2 până la 3 minute. Se amestecă porumbul și pulpa acestuia, untul rămas și cimbrul.
Se sotează porumbul până când cimbrul este parfumat și porumbul începe să devină atât de ușor auriu, 2 până la 3 minute.
Se toarnă smântâna și bulionul de pui și se fierbe până când porumbul este doar fraged, 6 până la 7 minute. Rotiți în slănina gătită rezervată și ceapa verde feliată.