Cremă de porumb aburită cu Crab

Cremă de porumb aburită cu Crab
O porție conține 104 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Un amestec de boabe de porumb sau, lapte, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cremă De Porumb Proaspătă, Recoltați Cremă De Porumb, și Creme individuale de porumb cu crustă de slănină-cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti porumbul intr-o cratita de 1 litru de apa sarata clocotitapână când este foarte fragedă, 3 până la 5 minute și se scurge într-o sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
2
Laptele pur și porumbul fierbinte într-un blender până aproape neted, apoi forțați printr-o sită foarte fină într-un castron, aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
BolBol
3
Bateți oul și sarea și împărțiți crema între ramekine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BatetiBateti
4
Creme de abur într-un abur setat la 1 inch deasupra apei fierbinți, acoperite cu capac, până când centrele sunt setate și un cuțit subțire introdus în centrul a 1 cremă iese curat, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Scoateți ramekinele din abur cu clești și răciți ușor cremele.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CleșteClește
1
Tăiați grosolan 1/4 cană de carne de crab și rezervați restul pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
2
Încălziți untul într-o tigaie mică și grea la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți crabul, amestecând continuu, până când este încălzit, aproximativ 2 minute. Se amestecă arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ArpagicArpagic
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Serviți cremă acoperită cu crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
1
* Amestecul de cremă poate fi preparat și turnat în ramekins cu 1 zi înainte și răcit, suprafețe acoperite cu folie de plastic. Aduceți la temperatura camerei înainte de aburire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista