Cremă de porumb aburită cu Crab
O porție conține 104 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Un amestec de boabe de porumb sau, lapte, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cremă De Porumb Proaspătă, Recoltați Cremă De Porumb, și Creme individuale de porumb cu crustă de slănină-cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti porumbul intr-o cratita de 1 litru de apa sarata clocotitapână când este foarte fragedă, 3 până la 5 minute și se scurge într-o sită.
Laptele pur și porumbul fierbinte într-un blender până aproape neted, apoi forțați printr-o sită foarte fină într-un castron, aruncând solidele.
Bateți oul și sarea și împărțiți crema între ramekine.
Creme de abur într-un abur setat la 1 inch deasupra apei fierbinți, acoperite cu capac, până când centrele sunt setate și un cuțit subțire introdus în centrul a 1 cremă iese curat, 6 până la 8 minute.
Scoateți ramekinele din abur cu clești și răciți ușor cremele.
Tăiați grosolan 1/4 cană de carne de crab și rezervați restul pentru o altă utilizare.
Încălziți untul într-o tigaie mică și grea la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți crabul, amestecând continuu, până când este încălzit, aproximativ 2 minute. Se amestecă arpagicul.
Serviți cremă acoperită cu crab.
* Amestecul de cremă poate fi preparat și turnat în ramekins cu 1 zi înainte și răcit, suprafețe acoperite cu folie de plastic. Aduceți la temperatura camerei înainte de aburire.