Cremă de parmezan cu spanac cu Frico

Cremă de parmezan cu spanac cu Frico
Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $1.23 pe portie. O porție conține 105 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți spanac pentru copii, parmigiano-reggiano, lapte degresat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Gratin de vinete în cremă de parmezan, Tartă cu cremă de parmezan cu dovlecei de nucă, și Frico Caldo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa in unt, acoperita, intr - o oala grea de 6 pana la 8 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați spanacul și apa și gătiți, acoperite, la foc moderat, amestecând ocazional, până când se ofilesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
ApăApă
3
Se scurge într-o sită mare așezată peste un bol, apăsând pe spanac. (Aruncați lichidul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 350 F. tigaie cu formă de arc cu ulei ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
5
Bateți împreună ouăle, laptele, brânza, sarea, piperul și nucșoara într-un castron mare, apoi amestecați spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Puneți lingura în tigaie cu formă de arc, răspândind uniform și coaceți până când crema este setată și nu mai este umedă în centru, 50 până la 55 de minute. Răciți 10 minute în tigaie pe un suport, apoi rulați un cuțit ascuțit în jurul marginii pentru a slăbi și a îndepărta partea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
CuțitCuțit
7
Tăiați în 8 pene și serviți cald sau la temperatura camerei.
8
Fiecare porție aproximativ 147 de calorii și 9 grame de grăsime
9
Gurmand
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista