Cremă de parmezan cu spanac cu Frico
Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $1.23 pe portie. O porție conține 105 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți spanac pentru copii, parmigiano-reggiano, lapte degresat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Gratin de vinete în cremă de parmezan, Tartă cu cremă de parmezan cu dovlecei de nucă, și Frico Caldo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in unt, acoperita, intr - o oala grea de 6 pana la 8 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați spanacul și apa și gătiți, acoperite, la foc moderat, amestecând ocazional, până când se ofilesc, aproximativ 4 minute.
Se scurge într-o sită mare așezată peste un bol, apăsând pe spanac. (Aruncați lichidul.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F. tigaie cu formă de arc cu ulei ușor.
Bateți împreună ouăle, laptele, brânza, sarea, piperul și nucșoara într-un castron mare, apoi amestecați spanacul.
Puneți lingura în tigaie cu formă de arc, răspândind uniform și coaceți până când crema este setată și nu mai este umedă în centru, 50 până la 55 de minute. Răciți 10 minute în tigaie pe un suport, apoi rulați un cuțit ascuțit în jurul marginii pentru a slăbi și a îndepărta partea tigaiei.
Tăiați în 8 pene și serviți cald sau la temperatura camerei.
Fiecare porție aproximativ 147 de calorii și 9 grame de grăsime