Cremă De Ouă La Cuptor
Crema de ouă la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 118 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 41 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, zahăr brun ferm, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Tarte Portugheze Cu Cremă De Ouă, Cremă la cuptor pentru doi, și Cremă La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele la foc mediu-mare într-o cratiță grea la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii. (Nu fierbeți).
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Combinați ouăle și albușurile într-un castron mare; bate bine cu un tel de sârmă.
Adăugați zaharuri; bate bine cu un tel de sârmă. Adăugați treptat lapte în amestecul de ouă bătând constant. Se amestecă extractele.
Lingură 1/2 cană amestec de ou în fiecare din 8 (6 uncii) cupe cremă; se presara cu nucsoara.
Așezați 4 căni de cremă în fiecare tort rotund de 2 (9 inci); adăugați apă fierbinte în fiecare tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 325 timp de 45 de minute sau până când este setat.
Scoateți cupele de cremă din tigăi; se răcește la temperatura camerei. Acoperiți cu folie de plastic; rece.