Cremă De Mango
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Crema de Mango ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 88 de cenți pe porție. O porție conține 161 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână smântână grea, miere, mango și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Clasic Fiert În Apă Pere În Picant Mango Nectar Cu Mango Inghetata, Pufuri de cremă umplute cu Mango cu sos de Mango-Mojito condimentat, și Mango coriandru Pound tort Cupcakes cu umplutură de Mango Chutney și lapte condensat îndulcit frisca.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți la fierbere apă pentru a acoperi Mango.
Așezați Mango întregi, necojite în apă clocotită și fierbeți până când pielea începe să se desprindă.
Scoateți Mango din apă și lăsați să se răcească până se răcește suficient pentru a se manipula.
În timp ce mango-urile fierb, bateți smântâna și mierea într-un bol mediu până când sunt ușoare și pufoase.
Îndepărtați pielea din mango și îndepărtați mango-urile din gropile lor.
Puneți fructele într-un blender și piureul până se omogenizează. Îndoiți piureul de mango în amestec de cremă până se combină bine.
Amestecul trebuie să fie gros și neted.
Se toarnă în boluri de desert și se răcește 2 ore la frigider înainte de servire.