Cremă De Lămâie Fillo Napoleon
Crema de lămâie Fillo Napoleon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 955 calorii. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de patiserie fillo, unt, gelatină pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 84 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cremă De Lămâie Fillo Napoleon, Bezea de lămâie Napoleon cu cremă de ghimbir, și Mini Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie Fillo Tartlet.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați coaja de lămâie într-un castron mediu și puneți-o deoparte. Lingurați 4 linguri de suc de lămâie într-un castron foarte mic, presărați gelatina și lăsați-o deoparte să se îngroașe și aproape să se fixeze.
Așezați ouăle, gălbenușurile, zahărul, sarea și sucul de lămâie rămas în castron cu coaja de lămâie și bateți împreună.
Se toarnă într-o cratiță, se adaugă untul și se gătește la foc mic, amestecând constant, până când crema începe să se îngroașe. Chiar înainte de fierbere, scoateți-l de pe foc și adăugați amestecul de gelatină de lămâie acum îngroșat.
Se toarnă întregul amestec printr-o strecurătoare cu plasă fină peste un castron mediu. Acoperiți suprafața direct cu folie de plastic și răciți peste noapte până când este destul de fermă.
A doua zi, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Desfaceți foile de fillo și acoperiți cu o cârpă umedă sau o bucată de folie de plastic. Ar trebui să lucrați rapid pentru a evita uscarea fillo.
Așezați două bucăți de hârtie pergament care măsoară aproximativ 16 pe 11 inci pe o placă mare de tocat.
Ungeți fiecare bucată de hârtie cu un strat subțire de unt și Cerneți două linguri de zahăr de cofetari pe fiecare.
Așezați o foaie de fillo pe fiecare hârtie și acum periați-o și cu unt. Continuați să stratificați fillo și untul pe fiecare stivă pentru a da 4 straturi fillo în total, terminând cu un strat de unt. În cele din urmă, cernem 2 linguri de zahăr de cofetari deasupra fiecăruia.
Așezați o altă foaie de hârtie pergament care măsoară 16 x 11 inci deasupra și folosiți-o ca ghid pentru a tăia marginile de patiserie folosind un cuțit ascuțit.
Apoi, scoateți foaia superioară de pergament și folosind cuțitul, împărțiți fiecare stivă fillo în jumătate în lungime (pentru a da patru dreptunghiuri de 5,5 inci lățime și 16 inci lungime). Faceți semne de scor ușor (nu tăiați) cu cuțitul în sens opus și la intervale de 2 inci pentru a da 8 semne de porție atunci când serviți. Glisați fiecare stivă pe o tigaie, ungeți foile superioare de hârtie pergament și așezați-le cu untul în jos deasupra. În cele din urmă, așezați o altă tigaie deasupra fiecărui teanc (ceea ce va asigura că patiseria se va găti subțire și crocantă).
Coaceți timp de 15 minute, până când sunt crocante și se rumenesc.
Scoateți tăvile de foi superioare și lăsați produsele de patiserie să se răcească complet.
Pentru asamblare, așezați un dreptunghi lung pe un platou mare și întindeți uniform 1/4 din crema de lămâie. Continuați să acoperiți fillo și crema de lămâie care se termină cu un blat fillo, pentru a da 4 straturi fillo și 3 straturi de cremă de lămâie. Ar trebui să rămână încă 1/4 de cremă de lămâie în castron pentru a face un sos. Pentru a face acest lucru, adăugați o 1/4 cană de apă fierbinte de la robinet și bateți până când este netedă și stropită în consistență.
În cele din urmă, pregătiți murele. Puneți-le într-un castron mic și zdrobiți-le ușor cu o furculiță pentru a le scoate sucurile.
Adăugați 1 lingură de zahăr de cofetărie și aruncați împreună.
Folosind un cuțit foarte ascuțit, tăiați cu atenție Napoleon în 8 porții folosind notele de scor ca ghid.
Stropiți puțin sos de lămâie pe fiecare farfurie de servire și așezați o porție de Napoleon în centrul fiecăruia. Lingurați murele zdrobite și serviți imediat.