Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 63 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de nigari, ciuperci, mirin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cremă De Lapte Cu Ghimbir Aburit, Chiflă Chinezească Cu Cremă Aburită, și Cremă Savuroasă Aburită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Măsurați laptele rece de soia într-un ulcior de dimensiuni de litru și condimentați-l cu mirin și sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Lapte De Soia
6 Chifle Cu Susan, împărțite
2
Adăugați amestecul de nigari și amestecați ușor pentru a combina. Încercați să nu creați spumă în timp ce amestecați.
3
Alegeți între versiunea de toamnă și versiunea de primăvară, apoi împărțiți ciupercile sau lăstarii de bambus și tulpina de sparanghel între 4 și 6 căni rezistente la căldură cu 1 cană. Turnați ușor toate, cu excepția a aproximativ 1 lingură de amestec de lapte de soia, în cupe, împărțindu-l uniform. Lăsați 1 lingură în ulcior. Nu vă faceți griji dacă unele dintre legume plutesc la suprafață, dar aveți grijă să nu încorporați aer în timp ce turnați. Bulele de aer vor strica aspectul final al vasului, astfel încât bulele de pe suprafața laptelui de soia ar trebui să fie aruncate sau trase în lateral cu vârful unei scobitori și îndepărtate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Lapte De Soia
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
4
Adăugați mitsuba tocată sau vârful de sparanghel feliat în laptele de soia rezervat în ulciorul de măsurare și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Lapte De Soia
Mitsuba
5
Așezați paharele umplute într-un abur cu capac cu fund plat prevăzut cu un capac protejat cu pânză. Setați aburul la foc mediu. Odată ce auziți apa fierbând, reduceți focul pentru a menține un flux foarte fin de abur. Aburiți netulburat timp de 8 până la 12 minute (timpul mai lung pentru lăstarii de bambus tăiați cubulețe sau cupe mai adânci). Glisați cu grijă capacul într-o parte pentru a verifica progresul. Un pic de lichid limpede ar fi trebuit să se formeze la marginea fiecărei căni. Dacă nu există, introduceți o scobitoare în centrul unei cremă. Dacă scobitoarea prezintă semne de reziduuri de lapte de soia, recuperați aburul și gătiți încă 2 minute. Dacă iese curat, continuați cu pasul următor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Lapte De Soia
1 Gumă Mare Portocalie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
6
Aranjați cu grijă frunzele de mitsuba îmbibate cu lapte de soia sau vârfurile de sparanghel pe partea superioară a fiecărei cremă. Dacă sunteți priceput în utilizarea bețișoarelor lungi, acest pas va fi ușor de făcut și vă veți limita expunerea la aburul care arde. Dacă nu, folosiți clești ținuți cu un suport pentru oală pentru a evita arderea mâinilor. Acoperiți din nou aburul și aburul timp de 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Lapte De Soia
1 Gumă Mare Portocalie
Mitsuba
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Suport Pentru Oală
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Opriți focul (dacă utilizați o gamă electrică, scoateți aburul din aragaz) și lăsați cremele să se așeze netulburate timp de 2 până la 3 minute. Aveți grijă când scoateți capacul aburului pentru a evita arsurile cauzate de aburul prins. Preluați cremele cu suporturi pentru oale și / sau clești.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport Pentru Oală
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1
Dacă aveți capace pentru cupele individuale, acoperiți cremele în timp ce le scoateți din abur. Dacă nu aveți capace și trebuie să țineți cremele fierbinți câteva minute, așezați o bucată de hârtie pergament peste fiecare cremă, având grijă să o echilibrați pe marginea cupei, apoi ancorați-o cu o farfurie sau altă farfurie mică, plată. Folosirea foliei pentru a menține cupele calde nu este recomandată, deoarece condensul se formează cu ușurință pe partea inferioară și se scurge pe creme, marcându-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Serviți cât mai repede posibil, cu linguri.
1
Pe măsură ce scoateți cupele, puneți-le pe un suport pentru a se răci, neacoperite. Când aburul nu mai este vizibil, folosiți benzi de prosop de hârtie sau bețișoare cu vârf de bumbac pentru a șterge orice lichid care s-ar fi putut aduna la suprafață. Acoperiți cremele perfect cu folie de plastic transparentă, puneți-le la frigider și răciți-le timp de cel puțin 2 ore sau până la 24 de ore. Când este gata de servit, scoateți folia de plastic și serviți cu linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Retipărit cu permisiunea lui Kansha: sărbătorirea tradițiilor vegane și vegetariene din Japonia de Elizabeth Andoh, copyright circulator201
3
Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.