Cremă de dovleac cu o lovitură
Crema de dovleac cu o lovitură este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 169 calorii. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de condimente de plăcintă cu dovleac, lapte evaporat, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rețete similare includ Cremă De Dovleac Coaptă Într-O Coajă De Dovleac, Cremă De Plăcintă Cu Dovleac, și Cremă De Dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Așezați 6 căni de cremă într-un vas de copt de 9x13 inci. Aduceți un fierbător de apă la fierbere.
Combinați zahărul brun, condimentul de plăcintă cu dovleac, ardeiul cayenne, extractul de vanilie, sucul de portocale și albusurile ușor bătute într-un bol de amestecare. Se amestecă dovleacul și laptele evaporat până se omogenizează bine.
Îndepărtați cu grijă crema în fiecare ceașcă, împărțind amestecul în mod egal.
Se toarnă apă clocotită în jurul ceștilor la o adâncime de cel puțin 1 inch.
Coaceți cremele în cuptorul preîncălzit până când un cuțit introdus în centrul cremelor iese curat, aproximativ 45 de minute.
Scoateți cu grijă tigaia din cuptor; se lasă să se răcească.
Scoateți cupele de cremă din Baia de apă și răciți complet pe un suport de sârmă. Refrigerați înainte de servire.
Serviți garnisit cu o lingură de frișcă adevărată, dacă doriți.