Cremă De Ceai De Mentă
Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 93 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 180 de calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, ouă, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Frappuccino De Ceai Verde Starbucks De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti laptele intr-o cratita mica de nonaluminiu la foc mediu-mic, amestecand o data, 2-3 minute sau doar pana cand apar bule (nu fierbeti); scoateți de pe foc.
Adăugați următoarele 3 ingrediente. Acoperiți și abrupți 20 de minute.
Scoateți și aruncați pungile de ceai, fără a stoarce; aruncați crenguțele de mentă și sferturile de lămâie. Rezervați 1 cană amestec de ceai.
Bateți împreună zahărul și ouăle într-un castron mare până când amestecul este gros și galben pal. Se amestecă treptat în amestecul de ceai rezervat de 1 cană și jumătate și jumătate până se omogenizează bine.
Se toarnă amestecul în 6 (4-oz.) cupe de cremă sau ramekins.
Așezați căni de cremă într-o tigaie; adăugați apă fierbinte la jumătatea părților cupelor.
Coaceți la 300 timp de 40 până la 50 de minute sau până când un cuțit introdus în centrul cremei iese curat. Scoateți cu grijă din cuptor și lăsați să stea în tigaie în baie de apă 30 de minute.
Scoateți din Baia de apă.
Serviți imediat sau acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.