Cremă de brânză și rulaj de mere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați brânza cremă și Roulage de mere. O porție conține 168 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt de mere, zahăr pudră, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 6 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Rulaj de ciocolată cu cremă de Bourbon, Cupcakes Borscht, umplutură de plăcintă cu mere, glazură de brânză cremă de scorțișoară și lună de crustă de plăcintă cu brânză Cheddar, și Unt de mere pâine prăjită franceză roll up-uri cu sos de mere unt crema de branza scufundare # AppleButterSpin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Înveliți o tigaie cu jeleu de 15 x 10 inci cu spray de gătit; linia de jos cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară și părțile laterale ale tigaiei cu spray de gătit; praf cu 2 lingurițe de făină. Pune deoparte.
Bateți ouăle într-un bol mare cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 3/4 cană de zahăr, bătând până la gros și palid (aproximativ 5 minute).
Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați 1 cană de făină și următoarele 3 ingrediente într-un bol mic; se amestecă bine. Îndoiți ușor amestecul de făină în amestecul de ouă. Îndoiți untul de mere și curmalele.
Întindeți aluatul de tort uniform în tigaia pregătită.
Coaceți la 375 timp de 8 până la 10 minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat.
Desfaceți tortul din părțile laterale ale tigaiei și întoarceți-l pe un vas praf cu 2 linguri de zahăr pudră; îndepărtați cu grijă hârtia de ceară. Începând de la capătul îngust, înfășurați tortul și prosopul împreună.
Așezați, cusătura în jos, pe un suport de sârmă; se răcește complet (aproximativ 1 oră).
Desfaceți tortul cu atenție; îndepărtați prosopul.
Întindeți uniform umpluturile de brânză și mere peste tort. Tort Reroll; loc, partea cusătură în jos, pe un platou. Acoperiți și răciți 2 ore. Tort de praf cu 1 lingură de zahăr pudră.