Cremă De Brânză Piure De Cartofi

Crema de brânză piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 376 calorii. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare de ceapă, unt, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cremă De Brânză Piure De Cartofi, Piure de cartofi cu cremă de brânză, și Brânză Cremă Cu Conținut Scăzut De Grăsimi Piure De Cartofi.
Instrucțiuni
Coaceți cartofii și tăiați în cuburi de 1 inch. Gatiti intr-o cratita medie in apa clocotita pentru a acoperi 15 pana la 20 de minute sau pana cand este frageda; scurgeți și așezați într-un vas mare de amestecare.
Adăugați cremă de brânză și următoarele 4 ingrediente; bateți la viteză medie cu un mixer electric până când este neted și pufos (nu exagerați). Se toarnă într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci sau 3 litri.
Coaceți, acoperit, la 325 timp de 50 de minute sau până când se încălzește bine; garnisiți, dacă doriți.
Notă: piureul de cartofi necoapte poate fi răcit până la 2 zile.
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute și coaceți conform instrucțiunilor.