Cremă De Brânză Bijuterie Tartă
Această rețetă servește 8. O porție conține 210 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cruste de plăcintă, jeleu de coacăze, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarta de afine Crumble cu crema de branza frisca, Tartă Cu Brânză Cremă De Căpșuni, și Tartă Cu Brânză Cremă De Căpșuni.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°. Faceți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor de pe cutie pentru o crustă
Coajă coaptă folosind tigaie de tartă de 9 inci cu fund detașabil.
Coaceți 9 până la 11 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, zahărul și lichiorul cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine și se omogenizează.
Răspândiți uniform în coajă coaptă răcită.
Top Tarta cu fructe de padure; perie fructe de padure cu jeleu topit la glazura. Dați la frigider cu cel puțin 2 ore înainte de servire. A se păstra la frigider.