Cremă de banane congelată cu sos cald de ciocolată
Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 306 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de extract de vanillan, lapte, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cremă Congelată Cu Covrig De Ciocolată, Cremă Congelată Cu Covrig De Ciocolată, și Cremă înghețată de ciocolată moale și bogată.
Instrucțiuni
Combinați chipsurile de ciocolată și 3 linguri. apă într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptor cu microunde la mare până când tocmai s-a topit, 1 până la 1 1/2 minute.
Bateți până se omogenizează.
Puneți bananele într-un robot de bucătărie și pulsați până se descompun.
Adăugați lapte și vanilie și procesați până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului o dată sau de două ori, după cum este necesar.
Scoateți piureul de banane în vase și acoperiți cu sos cald de ciocolată.