Cremă Clasică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați crema clasică. O porție conține 180 de calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 7 și costă 57 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, zahăr, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Quiche Cu Cremă Clasică Lorraine, Tort Clasic Galben Cu Unt Rumenit Pentru Un Prieten Clasic, și Rețete clasice de vacanță făcute cu ingrediente clasice! # DiamondNuts pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Combinați ouăle, zahărul și sarea într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel.
Gatiti laptele intr-o cratita mare si grea la foc mediu-mare pana la 180 sau pana cand se formeaza bule minuscule in jurul marginii (nu fierbeti).
Scoateți laptele de pe foc și adăugați treptat la amestecul de ouă, amestecând constant cu un bici. Se amestecă extractele de vanilie și migdale.
Se toarnă într-un vas adânc de 2 litri acoperit cu spray de gătit.
Așezați caserola într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci și adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când un cuțit introdus în centrul cremei iese aproape curat.
Scoateți caserola din tigaie; serviți cremă caldă sau răcită.