Cremă brânză varză de Bruxelles gratinată
Varza de Bruxelles brânză cremoasă gratinată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 285 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Un amestec de brânză cheddar, unt, biscuiți ritz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Brânză De Varză De Bruxelles Gratinată, Varză De Bruxelles Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați Și Radicchio Gratin, și Cremă De Varză De Bruxelles Gratinată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.gatiti varza de Bruxelles in apa clocotita cu sare 6 min. sau până la licitație. Între timp, topiți untul într-o cratiță mare pe căldură medie. Se amestecă făina cu sârmă. Adăugați treptat lapte, amestecând până se omogenizează bine după fiecare adăugare. Aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura la minim; fierbeți 3 până la 5 min. sau până se îngroașă, amestecând continuu.
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza și nucșoara.
Scurgeți varza de Bruxelles.
Se adaugă în sosul de brânză; se amestecă ușor. Lingură în vas de copt uns de 13x9 inci; se presară cu firimituri de cracker.
Coaceți 35 până la 40 min. sau până când partea de sus este maro auriu.